4921615234933042349_IMG_3442.jpeg

TROTTOIR ETALAGE

Brussel heeft heel wat te bieden op vlak van modeadresjes, design en toffe winkeltjes. We tonen je onze favoriete én lokale adresjes en nemen je mee door de kleinere straatjes van Brussel. Waar mogelijk ontdekken we ook de persoon achter de etalage.

BUURTEN

DOWNTOWN DANSAERT

Downtown Dansaert is het walhalla voor modeliefhebbers.  We gaan langs bij een aantal winkeltjes waar er een verhaal te vertellen valt.  We hebben een zwak voor wie zelf maakt, uitmunt in klantenservice of een origineel en misschien lokaal product aanbiedt.

MAROLLEN

Hip, jong en ecologisch zijn typerende termen voor de Marollenwijk.  Maar toch ook nog veel vintage en brol (sorry brocante...) te vinden.

Fijne mengeling van allerlei verschillende zaakjes.

CHATELAIN

Chatelein of de Kastelijnswijk kent veel restaurantjes, leuke speciaalzaken en fijne winkels. Ook hier hebben we een zwak voor wie zelf dingen maakt of een origineel aanbod heeft.  Waar mogelijk stappen we binnen.

FORMULES

WANDELING

1u30 - 2u00

25 € pp (min. 6 personen)

Kies je zelf je buurt!

WANDELING MET DRANKJE

2u00 - 2u30

30 € pp (min. 6,personen)

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg.   Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt.

Drankje inbegrepen (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris).

Speciaalbieren of Half & Half +2€/pp.

BELANGRIJK OM WETEN...

Ideale dagen om deze wandeling te boeken is als de winkels open zijn, tussen 11 en 19u.

Zaterdagen lukken ook.

In de Zavel/Marollen is veel open op zondag (maar soms minder toegankelijk door de drukte), maandag is er veel gesloten.