top of page

ONZE EVENTS

NN ONTBIJT

Informeel netwerken en gefocust aan je business werken

Maandelijks ontbijten we samen om een krachtige start aan onze dag te geven. Ons ontbijt biedt een duidelijk format om zowel te kunnen netwerken als aan je business te kunnen werken. We spreken af op inspirerende plekken in de stad, met uiteraard ook aandacht voor een lekker ontbijt zelf. 

Wat kan je verwachten tijdens een NN Breakfast?

 • Energieke Connectie: Uiteraard is er ruimte om bij te praten met de andere clubleden. We nemen 30 minuten de tijd om informeel te connecteren en nieuwe leden te introduceren.

 • Productieve Sessie: Na de verkwikkende start duiken we dieper in de uitdagingen van je business. Stel je vragen, leg je ideeën voor en laat je inspireren en challengen tijdens onze interactieve brainstormsessies.

 

Ons doel is om je dag vol energie en focus te beginnen, zodat je met nieuwe inzichten en positieve drive aan je werk kunt beginnen.

Doe je mee?

Wil je je ochtenden een boost geven en je netwerk uitbreiden terwijl je tegelijkertijd aan je business werkt? Schrijf je hier alvast in voor het volgende NN Ontbijt en ga voor een inspirerende en smakelijke start van je dag!

NN WORKSHOPS

Laat je inspireren, informeren en empoweren in je ondernemersreis

 

Tweemaandelijks nemen we bij de NN Club de tijd voor een deep dive met een contentgedreven workshop. 

Onze workshops zijn niet zomaar een gathering - het zijn inter-actieve voormiddagen die worden begeleid door experten in hun vakgebied. Van marketingstrategieën tot financiële planning, van leiderschap tot persoonlijke groei.

 

Voor specifieke thema's staan we ook open voor jouw input, deel dus gerust je wildste wensen met ons! Elke workshop duurt ongeveer 3 uur, waarin je diepgaande inzichten en praktische kennis opdoet die je direct in jouw bedrijf kunt toepassen.

En omdat we weten dat creativiteit en netwerken belangrijk zijn, bieden we niet alleen een omgeving waarin je kunt leren, maar is er ook tijd om informeel contact te leggen met de andere deelneemsters. 

Vooraf inschrijven is verplicht. Dit geeft ons de mogelijkheid om de workshop af te stemmen op de verwachtingen en behoeften van de deelneemsters, waardoor jij het meeste uit jouw investering haalt.

Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plekje bij de komende workshops. Je vindt een overzichtskalender hier.

NN DIVA(N)

Inspirerende talk van een collega-onderneemster (of nemer)

Er zit een diva in elk van ons. En die kan ons allemaal inspireren. Daarom nodigen we tweemaandelijks een onderneemster uit op onze divan om haar ondernemersverhaal te delen. 

 

Het concept? Een informele avond met een hapje en een drankje, waarbij je kan connecteren met de andere NN leden, maar bovenal een uitgelezen kans om achter de schermen mee te kijken bij je collega-onderneemsters. De verhalen gaan zowel over successen als tegenslagen, je krijgt de kans om vragen te stellen en om te leren van elkaar. 

 

Leuk extraatje: de events gaan door op fijne plekken, die samen met de diva van die avond gekozen worden. Een extra troef dus om nieuwe plekjes te ontdekken of écht de coulissen van een onderneming te verkennen.

 

De eerstvolgende diva(n)s vind je alvast hier! We kijken er naar uit om samen met jou die bijzondere verhalen te ontdekken.


Ben je zelf kandidate om je eigen verhaal te brengen? Daar staan we natuurlijk altijd voor open! Laat ons een berichtje en we komen zo snel mogelijk bij jou terug!

ONTDEK ONZE FORMULES

 • MAANDABONNEMENT

  29€
  Tous les mois
  Ideaal om even uit te testen.
   
  • Korting op alle events
  • Visibiliteit op onze website en social media, wa reklame!
  • Toegang tot events speciaal voor kleinere groepjes
  • Mogelijkheid om iemand mee te nemen mét korting
  • Binnenkort nog meer!
 • JAARABONNEMENT

  290€
  Tous les ans
  Profiteer van 2 maanden korting.
   
  • Alles wat inbegrepen is in het maandabonnement.
  • Je betaalt 10 maanden ipv 12!
  • 2 gratis workshops/jaar!
ABO

BLIJF OP DE HOOGTE!

NN Club
Gentsesteenweg 2 bus 6
1080 Sint-Jans-Molenbeek

hello@nnclub.be
 • Instagram
 • Facebook
 • Whatsapp
bottom of page