VRAGEN?

Vind je hieronder geen antwoord op je vraag? Contacteer ons dan via hello@bazaartrottoir.be.

AGENDA | OPEN TOURS

DJU ZEG... ZOVEEL KEUZE...

OPEN TOURS?

Dit zijn wandelingen die we openstellen voor wie mee wil aansluiten bij een grotere groep. Zo hoef je zelf geen groep samen te stellen en kan je volop genieten van het aanbod van Bazaar Trottoir.  Het maakt niet uit of je alleen komt of met een klein groepje.

Vanaf 10 personen is het voordeliger om met je eigen groep op stap te gaan. 

HOE KAN JE MEE OP STAP?

Heel eenvoudig! Je kan je inschrijven via onze agenda.  

Van zodra er 6 inschrijvingen zijn dan laten we de wandeling doorgaan.  Zijn we met minder dan laten we je ongeveer een week op voorhand weten wat de status is.

ANNULEREN?

Stel dat er te weinig deelnemers zijn dan kunnen we de wandeling annuleren.

Een week op voorhand krijg je hiervan bericht en bekijken we samen waar je voorkeur naartoe gaat. Dit kan een inschrijving zijn op een nieuwe datum of terugbetaling.

Annuleer je zelf dan betalen we je volledig terug als dit >1 week is.  Annuleer je binnen de week dan zoeken we ook hier naar een oplossing maar kunnen we wel het volledige bedrag inhouden.

HOE HERKENNEN WE DE GIDS?

Voor ons is het soms makkelijker om de groep te herkennen. Kan je de gids niet vinden, bel ons dan even op.  We sturen zelf een sms of bellen even als we jullie niet kunnen terugvinden.

Kan wel kloppen... dat krijg je dan als je iets met passie doet.

Maar we helpen je graag op weg.  Er is de keuzehulp die je heel wat mogelijkheden schetst.​  Nog steeds geen idee? Stuur ons dan een mailtje. Bellen kan ook, alleen zijn we nogal vaak op stap en kunnen we niet altijd onze telefoon opnemen.  

HOE LANG DUURT EEN WANDELING?

Een wandeling duurt ongeveer 1u30 tot 2u00.  

Zit je met een strakke timing? Laat dat even weten en dan bekijken we wat mogelijk is.

Ook kan de wandeling uiteraard langer.  We boksen met veel plezier een heel dagprogramma in elkaar of zelfs een meerdaags programma.  Verschillende buurten en thema's kunnen gecombineerd worden, of we maken er een culinaire versie van.

Vragen staat vrij!

HOE GROOT MAG DE GROEP ZIJN?

Een minimum hebben we niet, wil je alleen met ons op stap, dan kan dat.

Maximum laten we 25 personen toe per groep. We houden van interactie en een persoonlijke aanpak en dat wordt uitdagende als de groep groter is.  Tel daar het geluid van de stad bij, ergens comfortabel halt houden,...

Maar we kunnen wel groepen opsplitsen.  We hebben een aantal gidsen die jullie met veel enthousiasme door de straten kunnen leiden.

OEPS, WE GAAN TE LAAT ZIJN.

Altijd fijn als je dat ons even laat weten. Zo zijn we zeker dat jullie op pad zijn.  We bekijken samen wat kan, maar hou er wel rekening mee dat we niet altijd de wandeling kunnen verlengen.