VRAGEN?

Geen antwoord op je vragen hieronder? Contacteer me dan via hello@bazaartrottoir.be.

OPEN TOURS

INSCHRIJVINGEN

Voor open tours vragen we om een inschrijving op voorhand.  Van zodra er 6 inschrijvingen zijn is de wandeling gaat de wandeling zeker door en krijg je hiervan bevestiging.  Een week op voorhand krijg je een email met de status van de wandeling.

ANNULATIE DOOR BAZAAR TROTTOIR

Tot 3 dagen op voorhand kan Bazaar Trottoir wijzigingen aanbrengen of de wandeling annuleren.  

Bij annulatie door Bazaar Trottoir is het volledige bedrag verschuldigd aan de klant.  Bij betaling met creditcard vragen we het rekeningnummer op, bij betaling met Paypal gebeurt dit automatisch.

ANNULATIE DOOR DEELNEMER

Bij annulatie door de deelnemer > 1 week op voorhand dan wordt het bedrag terugbetaald.

Bij annulatie door de deelnemer < 1 week op voorhand dan is het volledige bedrag verschuldigd.

PRIJZEN VOOR GROEPEN

We werken met prijzen per persoon en een minimumaantal personen.  Zjin jullie met minder, contacteer me dan om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor wandelingen met een drankje, culinaire wandelingen of met een workshop geven we een prijs per persoon. Deze is berekend op 6 personen en maximum 25/groep.  Zijn jullie met minder dan rekenen we de prijs aan voor 6 personen min een bedrag per persoon die we niet uitgeven aan een drankje of eten.

Vraag naar de mogelijkheden, dit hangt sterk af van de keuze van de wandeling.

PRIJS IS EXCLUSIEF BTW

Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW (behalve voor de open tours).  Overal komt er nog 21% bij.

AANTAL PER GROEP?

Per groep tellen we maximum 20 personen. Zijn jullie met meer dan kan dat, maar dan splitsen we om praktische redenen graag op.

KAN DE WANDELING KORTER?

Kan altijd, alleen zijn we heel overtuigd van ons verhaal!  Zitten jullie met een strakke timing of ben je op zoek naar een korte wandeling vb. van 1 uur, stuur ons dan een mailtje.

KAN DE WANDELING LANGER?

Uiteraard!  We kunnen makkelijk een hele dag in elkaar boksen of zelfs een meerdaags programma.  Ook verschillende thema's vallen te combineren, we maken er met plezier een culinaire versie van,...  Mix en Match en vragen staat vrij. Laat maar weten waar jullie zin in hebben!