VRAGEN?

Vind je hieronder geen antwoord op je vraag? Contacteer ons dan via hello@bazaartrottoir.be.

AGENDA | OPEN TOURS

OPEN TOURS?

Dit zijn wandelingen die we openstellen voor wie mee wil aansluiten bij een grotere groep. Zo hoef je zelf geen groep samen te stellen en kan je volop genieten van het aanbod van Bazaar Trottoir.  Het maakt niet uit of je alleen komt of met een klein groepje.

Vanaf 10 personen is het voordeliger om met je eigen groep op stap te gaan. 

HOE KAN JE MEE OP STAP?

Heel eenvoudig! Je kan je inschrijven via onze agenda.  

Van zodra er 6 inschrijvingen* zijn dan laten we de wandeling doorgaan.  Zijn we met minder dan laten we je ongeveer een week op voorhand weten wat de status is.

ANNULEREN?

Stel dat er te weinig deelnemers zijn dan kunnen we de wandeling annuleren.

Een week op voorhand krijg je hiervan bericht en bekijken we samen waar je voorkeur naartoe gaat. Dit kan een inschrijving zijn op een nieuwe datum of terugbetaling.

Annuleer je zelf dan betalen we je volledig terug als dit >1 week is.  Annuleer je binnen de week dan zoeken we ook hier naar een oplossing maar kunnen we wel het volledige bedrag inhouden.

*Tijdens covid houden we hier minder rekening mee.  We hebben allemaal nood om buiten te komen!

DJU ZEG... ZOVEEL KEUZE...

Kan wel kloppen... dat krijg je dan als je iets met passie doet.

Maar we helpen je graag op weg.  Er is de keuzehulp die je heel wat mogelijkheden schetst.​  Nog steeds geen idee? Stuur ons dan een mailtje. Bellen kan ook, alleen zijn we nogal vaak op stap en kunnen we niet altijd onze telefoon opnemen.  

HOE LANG DUURT EEN WANDELING?

Een wandeling duurt ongeveer 1u30 tot 2u00.  

Zit je met een strakke timing? Laat dat even weten en dan bekijken we wat mogelijk is.

Ook kan de wandeling uiteraard langer.  We boksen met veel plezier een heel dagprogramma in elkaar of zelfs een meerdaags programma.  Verschillende buurten en thema's kunnen gecombineerd worden, of we maken er een culinaire versie van.

Vragen staat vrij!

HOEVEEL KOST EEN WANDELING?

Een standaard groepswandeling kost 185€* voor 2 uur.

Een wandeling kan uitgebreid worden met eten of drinken, hier berekenen we de prijs op een groep vanaf 10 personen.  Zijn jullie met minder dan 10 dan wordt een forfait van 20€ toegepast per persoon onder 10.

We bieden jullie ook de optie om alles zelf te reserveren en ter plaatse te betalen.  Indien het over een langer programma gaat waar er gegidst wordt voor een na een drankje of restaurantstop, dan dient de gids doorbetaald te worden en het leukste is uiteraard als er mee aan tafel geschoven mag worden.

*Excl. 21% BTW voor bedrijven en organisaties.

HOE GROOT MAG DE GROEP ZIJN?

Een minimum hebben we niet, wil je alleen met ons op stap, dan kan dat.

Maximum laten we 25 personen toe per groep. We houden van interactie en een persoonlijke aanpak en dat wordt uitdagende als de groep groter is.  Tel daar het geluid van de stad bij, ergens comfortabel halt houden,...

Maar we kunnen wel groepen opsplitsen.  Ondertussen hebben we een aantal gidsen die jullie met veel enthousiasme door de straten kunnen leiden.