STREET BAZ'ART

Ronkende namen als Bonom, Oak Oak, Farm Prod,… passeren de revue. Hoe smukken ze het straatbeeld op, wat motiveert hen en wat is het verhaal achter de werken en de kunstenaar. Een wandeling die je meeneemt naar wat 'verborgen' plekjes en achterstraatjes en je een kleurrijk deel van de stad laat zien. 

BUURTEN

CENTRUM

Deze wandeling verbindt het toeristische centrum met de Kanaalbuurt. Ontdek de buurt rond de Grote Markt, Beenhouwersstraat, Sint-Katelijne, Sint-Goriks en een stukje Kanaalzone.

KANAALZONE

Deze wandeling verbindt het toeristische centrum met de Kanaalbuurt. Ontdek de buurt rond de Grote Markt, Beenhouwersstraat, Sint-Katelijne, Sint-Goriks en een stukje Kanaalzone.

MAROLLEN

In 2019 vierden we Breughel die een tijdje in de Marollen woonde.  Ter ere van hem zijn heel wat muren aangebracht met een knipoog naar zijn speelse schilderijen.  En we zien hier ook Bonom, Hell'O en nog vele andere,...

FORMULES

WANDELING

1u30 - 2u00

25 € pp (min. 6 personen)

Kies je zelf je buurt!

WANDELING MET DRANKJE

2u00 - 2u30

30 € pp (min. 6,personen)

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg.   Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt.

Drankje inbegrepen (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris).

Speciaalbieren of Half & Half +2€/pp.

BAZAAR BOTJE STREET BAZ'ART

Interactieve wandeling via onze virtuele gids: het Bazaar Botje. Je kiest zelf wanneer je start, hoeveel je wilt lezen en hoe snel je stapt.

En je krijgt de volledige begeleiding onderweg.

STREET ART + STREET FOOD

2u30 - 3u00

40 € pp (min. 6 personen)

Hier proeven we onderweg een garnaalkroket uit het vuistje en nog een andere Brusselse specialiteit (zoet of zout, eigen keuze).  Kan tot 18u 's avonds (het eten).

STREET ART + FOOD + DRANKJE

3u30 - 3u30

45 € pp (min. 6 personen)

We combineren de wandeling met Street Food én een drankje op café. Hier kunnen we even uitrusten voor we de tocht verderzetten.

WANDELING + WORKSHOP

Combineer een Street Baz'Art wandeling met een workshop Graffiti.  Alle buurten mogelijk, prijs op aanvraag (reken ongeveer +500€/groep).