-5276095361498580019_IMG_3187.jpeg

STREET BAZ'ART

Ronkende namen als Bonom, Oak Oak, Farm Prod,… passeren de revue. Hoe smukken ze het straatbeeld op, wat motiveert hen en wat is het verhaal achter de werken en de kunstenaar. Een wandeling die je meeneemt naar wat 'verborgen' plekjes en achterstraatjes en je een kleurrijk deel van de stad laat zien. 

BUURTEN

CENTRUM

Deze wandeling verbindt het toeristische centrum met de Kanaalbuurt. Ontdek de buurt rond de Grote Markt, Beenhouwersstraat, Sint-Katelijne, Sint-Goriks en een stukje Kanaalzone.

MAROLLEN

In 2019 vierden we Breughel die een tijdje in de Marollen woonde.  Ter ere van hem zijn heel wat muren aangebracht door Farm Prod met een knipoog naar zijn speelse schilderijen.  En we zien hier ook Bonom, Hell'O en nog vele andere,...

KANAALZONE

Hier blijven we in de buurt van het kanaal en wandelen een stukje door Molenbeek, de achterzijde van de Vismarkt tot aan Sainctelette.

ONZE OPTIES VOOR PRIVEGROEPEN

Kies je favoriete buurt en opties!

WANDELING

1u30 - 2u00
185€/per groep*

+ STREET FOOD

Hier proeven we onderweg een garnaalkroket uit het vuistje en nog een andere Brusselse specialiteit (zoet of zout, eigen keuze).  Kan tot 18u 's avonds (het eten).

+ DRANKJE

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg.   Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt.

Drankje inbegrepen (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris).

Speciaalbieren of Half & Half +2€/pp.

2u00 - 2u30
30€/pp*

2u30 - 3u00
40€/pp*

+ FOOD + DRANKJE

We combineren de wandeling met Street Food én een drankje op café. Hier kunnen we even uitrusten voor we de tocht verderzetten.

3u30 - 3u30
45€/pp*

+ WORKSHOP

Combineer een Street Baz'Art wandeling met een workshop Graffiti.  Alle buurten mogelijk, prijs op aanvraag (reken ongeveer +500€/groep).

*Onze prijzen zijn berekend op groepen van maximum 25 personen. Is de groep groter dan wordt deze opgesplitst.  Prijzen per persoon zijn vanaf 10 personen, is de groep kleiner dan wordt er een meerprijs berekend.

INDIVIDUEEL OF KLEINER GROEPJE?

Sluit mee aan op één van onze wandelingen. Street Baz'Art staat heel vaak geprogrammeerd.

31 Bazaar Trottoir - Lies Engelen Photography.jpg

OF STREET BAZ'ART MET ONS BOTJE!

Interactieve wandeling via onze virtuele gids: het Bazaar Botje. Je kiest zelf wanneer je start, hoeveel je wilt lezen en hoe snel je stapt.

En je krijgt de volledige begeleiding onderweg.

exploretheworldwithkids00002.jpeg

ONZE TIPS...

Lees onze blog voor een dagje Brussel vol met Street Art, of krijg alle tips in je mailbox.