GRL PWR

GRL PWR gaat op zoek naar enkele ondernemende vrouwen in Brussel en vertellen het verhaal achter de vrouw en hun activiteit.  Ontdek de stad vanuit een ander oogpunt en ontdek hoe de dames het ervaren om hun eigen onderneming te managen, welke originele ideeën ze hebben en wat hen drijft.

Een verhaal over ondernemerschap, passie, leven brengen in de stad, overleven en altijd nieuwe oplossingen zoeken.  Waar mogelijk laten we de dames zelf aan het woord.  Een inspirerende wandeling, ook voor mannen!

BUURTEN

ZAVEL | CENTRUM

Hier wandelen we van hoog naar laag, van de chique Zavel door de modebewuste Dansaertwijk naar het Kanaal.  Een stevige tocht, maar met een leuke afwisseling van verschillende wijken.  We eindigen wel op ongeveer een 30 minuten wandelen van de vertrekplaats.

ZAVEL | MAROLLEN

Vroeger was er geen groter contrast tussen deze wijken, die net naast elkaar liggen. Vandaag zien we dat deze buurt hipper en ecobewuster is geworden.  Ook heel wat sociale projecten waarvan we er enkele in de kijker zetten.

DOWNTOWN DANSAERT

Downtown Dansaert, oftewel de plek van de modeliefhebber en de hippe Vlaamse vogels.  Hier zijn al veel bekende zaakjes, toch gaan we op zoek naar de minder zichtbare kornuiten die rond deze buurt zich bevinden.

FORMULES

WANDELING

1u30 - 2u00

25 € pp (min. 6 personen)

Kies je zelf je buurt!

WANDELING MET DRANKJE

2u00 - 2u30

30 € pp (min. 6,personen)

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg.   Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt.

Drankje inbegrepen (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris).

Speciaalbieren of Half & Half +2€/pp.

GRL PWR + WORKSHOP 

4u00

Op aanvraag

Combineer een wandeling in de Zavel (keuze uit Zavel > Centrum of Zavel > Marollen) met een parfumworkshop.  Keuze uit een geurworkshop of maak je eigen parfum.

BELANGRIJK OM WETEN...

Ideale dagen om deze wandeling te boeken is als de winkels open zijn, tussen 11 en 19u.

Zaterdagen lukken ook.

In de Zavel/Marollen is veel open op zondag (maar soms minder toegankelijk door de drukte), maandag is er veel gesloten.