Ontdek de stad vanuit een ander oogpunt en ontdek hoe de dames het ervaren om hun eigen onderneming te managen, welke originele ideeën ze hebben en wat hen drijft. Een verhaal over ondernemerschap, passie, leven brengen in de stad, overleven en altijd nieuwe oplossingen zoeken. Waar mogelijk laten we de dames zelf aan het woord. Een inspirerende wandeling, ook voor mannen!

PRAKTISCHE INFO

WIJKEN

Zavel > Centrum | Dansaert

DUUR

1u30 à 2u

THEMA

Ondernemen, vrouwen

PRIJS

185€/groep

Dit is de prijs voor de basiswandeling(*). Voor uitgebreide formules, check hieronder.

Ontdek de wijken

Zavel > Centrum

Hier wandelen we van hoog naar laag, van de chique Zavel door de modebewuste Dansaertwijk naar het Kanaal. Een stevige tocht, maar met een leuke afwisseling van verschillende wijken. We eindigen wel op ongeveer een 30 minuten wandelen van de vertrekplaats.

Dansaertwijk

Downtown Dansaert, oftewel de plek van de modeliefhebber en de hippe Vlaamse vogels.  Hier zijn al veel bekende zaakjes, toch gaan we op zoek naar de minder zichtbare kornuiten die rond deze buurt zich bevinden.

Zavel > Marollen

Vroeger was er geen groter contrast tussen deze buurten, die net naast elkaar liggen. Vandaag zien we dat deze buurt hipper en ecobewuster is geworden. Ook heel wat sociale projecten waarvan we er enkele in de kijker zetten.

Kies je favoriete formule

Image by Sincerely Media

WANDELING

Kies of je de wandeling wilt volgen van de Zavel > Centrum of in de Dansaertbuurt.

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 1u30 à 2u

  • Prijs: 185€/groep

GRL PWR ZAVEL _ CENTRUM (2).png

WANDELING + DRANKJE

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg. Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt. Drankje is inbegrepen. (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris), speciaalbieren of Half & Half (+ € 2 /pp)

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 1u30 à 2u

  • Prijs: 185€/groep

GRL PWR DOWNTOWN DANSAERT (2).png

GRL PWR + WORKSHOP

Combineer een wandeling in de Zavel (keuze uit Zavel > Centrum of Zavel > Marollen) met een parfumworkshop. Keuze uit een geurworkshop of maak je eigen parfum.

PRAKTISCHE INFO
  • Duur: 4 uur

  • Prijs: op aanvraag

Of laat je virtueel leiden

exploretheworldwithkids00002.jpeg

ONLINE

BAZAAR BOTJE > GRL PWR

Interactieve wandeling via onze virtuele gids: het Bazaar Botje. Je kiest zelf wanneer je start, hoeveel je wilt lezen en hoe snel je stapt. En je krijgt de volledige begeleiding onderweg.

Botje kop.png
Image by Tamar Gogua

ONLINE

PRINT > GRL PWR

Print de wandeling op voorhand uit, of laat alles opsturen. Je krijgt alle info over de ondernemende dames met tips voor onderweg. Ook hier kies je zelf hoe snel je door de stad wilt gaan. Neem gerust je tijd, en stap overal eens binnen.