marmer.jpg

GRL PWR

GRL PWR gaat op zoek naar enkele ondernemende vrouwen in Brussel en vertellen het verhaal achter de vrouw en hun activiteit.  Ontdek de stad vanuit een ander oogpunt en ontdek hoe de dames het ervaren om hun eigen onderneming te managen, welke originele ideeën ze hebben en wat hen drijft.

Een verhaal over ondernemerschap, passie, leven brengen in de stad, overleven en altijd nieuwe oplossingen zoeken.  Waar mogelijk laten we de dames zelf aan het woord.  Een inspirerende wandeling, ook voor mannen!

BUURTEN

ZAVEL | CENTRUM

Hier wandelen we van hoog naar laag, van de chique Zavel door de modebewuste Dansaertwijk naar het Kanaal.  Een stevige tocht, maar met een leuke afwisseling van verschillende wijken.  We eindigen wel op ongeveer een 30 minuten wandelen van de vertrekplaats.

ZAVEL | MAROLLEN

Vroeger was er geen groter contrast tussen deze wijken, die net naast elkaar liggen. Vandaag zien we dat deze buurt hipper en ecobewuster is geworden.  Ook heel wat sociale projecten waarvan we er enkele in de kijker zetten.

DOWNTOWN DANSAERT

Downtown Dansaert, oftewel de plek van de modeliefhebber en de hippe Vlaamse vogels.  Hier zijn al veel bekende zaakjes, toch gaan we op zoek naar de minder zichtbare kornuiten die rond deze buurt zich bevinden.

FORMULES

WANDELING

1u30 - 2u00
25 € pp

Kies je zelf je buurt!

WANDELING MET DRANKJE

2u00 - 2u30

30 € pp (min. 6,personen)

We combineren deze wandeling met een drankje onderweg.   Kan een volks cafeetje zijn, een hippe plek,... We passen ons aan aan de buurt.

Drankje inbegrepen (keuze uit standaardbiertje, wijn of fris).

Speciaalbieren of Half & Half +2€/pp.

GRL PWR + WORKSHOP 

4u00

Op aanvraag

Combineer een wandeling in de Zavel (keuze uit Zavel > Centrum of Zavel > Marollen) met een parfumworkshop.  Keuze uit een geurworkshop of maak je eigen parfum.

ONLINE

BAZAAR BOTJE | GRL PWR

Interactieve wandeling via onze virtuele gids: het Bazaar Botje. Je kiest zelf wanneer je start, hoeveel je wilt lezen en hoe snel je stapt.

En je krijgt de volledige begeleiding onderweg.

DIY | GRL PWR

Print de wandeling op voorhand uit, of laat alles opsturen.  Je krijgt alle info over de ondernemende dames met tips voor onderweg.

Ook hier kies je zelf hoe snel je door de stad wilt gaan. Neem gerust je tijd, en stap overal eens binnen.

BELANGRIJK OM WETEN...

Ideale dagen om deze wandeling te boeken is als de winkels open zijn, tussen 11 en 19u.

Zaterdagen lukken ook.

In de Zavel/Marollen is veel open op zondag (maar soms minder toegankelijk door de drukte), maandag is er veel gesloten.